Clínica dental a Olesa

La cura dental que cerques, en una clínica a Olesa completament reformada, amb equipament d'última generació.

A la Clínica Dental i Podològica portem des de l'any 2003 vetllant per la salut i benestar bucodental de tots els pacients que vénen a la nostra clínica dental a Olesa de Montserrat, a Barcelona.

Oferim un diagnòstic sincer i un tractament de qualitat, en els tractaments odontològics preventius, correctius o estètics.

Totes les especialitats odontològiques

Des d´ortodòncia, implants fins periodòncia o pròtesis, a la Clínica Dental i Podològica realitzem una assistència odontològica integral. A la nostra clínica dental a Olesa tenim una tecnologia d'última generació, que ens permet obtenir uns bons resultats, tant en el diagnòstic com en el tractament dental, augmentant la satisfacció de cadascun dels nostres pacients.

Els serveis dentals de la Clínica Dental i Podològica abasten totes les especialitats, des de la implantologia dental, fins a l'ortodòncia convencional o estètica, la periodòncia o l'estètica dental més avançada.

No ho dubtis més. Comença a somriure amb la nostra ajuda. Pots venir a la nostra clínica dental a Olesa per demanar-nos una opinió o un pressupost sense cap compromís. Oferim facilitats de finançament.

La millor relació qualitat preu
sense mútues ni franquícies

Qualitat i garantia

La clínica dental a Olesa està inscrita al registre de clíniques i consultoris dentals del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Compromesos amb la qualitat del servei, complim rigorosament el programa de garantia de qualitat de la instal•lació de Raigs X dental i panoràmic.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Clínica Dental i Podològica

  C/Del Metge Carreras 121,
Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), 08640, (Barcelona)

  937729472


 

Horari

De dilluns a divendres

10.00 – 13.00 // 16.00 – 20.00 h